Activiteiten Stadstuinen

De Stadstuinen Kopersvereniging (en haar commissies) organiseert jaarlijks verschillende activiteiten zoals de Kindercamping (XL), Maximaaltijd, BBQ en Nieuwjaarsborrel. Ook brengt ze drie keer in het jaar het buurtkrantje Stadtuin & Keuken Nieuws uit. Daarnaast vinden in de buurt nog veel meer activiteiten plaats zoals Groen in de Wijk, Halloween, filmclubavonden, Opzoomer-acties en achterpad-activiteiten. Hier onder lees je meer over de activiteiten.

Koningsdag

Vrijmarkt, muziek eten en drinken in Stadstuinen

Kindercamping Stadstuinen

Ieder jaar wordt er door de Kopersvereniging Stadstuinen een kindercamping georganiseerd. Een actief en avontuurlijk weekend voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar in het Stadstuinenpark aan het Witteveenplein.

Maximaaltijd

Sfeervol december in de wijk

Fleur de wijk op in de donkere december maand met sfeervolle kerstverlichting en aankleding. Jaarlijks een leuke prijs voor de mooiste kerstverlichting van Stadstuinen.

Bekijk hier (in pdf) de laatste nummers van de stadstuinen nieuws.

April 2022 – nummer 56

December 2021 – nummer 55

Bestuur Kopervereniging Stadstuinen

M.i.v. de algemene ledenvergadering van 15 mei 2022 heeft de kopersvereniging drie nieuwe leden in het bestuur.
Het bestuur bestaat uit, van links naar rechts; Marloes, Debby Bornebroek, Ronald van Vugt, Linda Vermeulen (secretaris), Jan van Helleman (penningmeester), Martin Klomp (voorzitter)