Geslaagd Meet The Spring event zondag 20 maart 2022

Na een vervallen Warm Winter Event door regen en storm in februari 2022, was het dan eindelijk zover. Na een paar prachtige zomerdagen, eindelijk…20 maart Meet The Spring. Hoewel de ochtend begon met sneeuwvlokken, ontsprong het Witteveenplein parkje desalnietemin de lente.De tenten muziek stond klaar. Wijn en hapjes gereed in de aanslag. Voor de kinderen limonade, chips en diverse spellen omringd door banken en tafels vrolijk gekleurd gedekt lenteboeket, borrelnootjes en paaseitjes.

Nieuwe bestuursleden en nieuwe leden

Het bestuur van de Kopersvereniging Stadstuinen deed de aftrap en heette iedereen welkom. Drie nieuwe bestuursleden werden voorgesteld. Dit zijn Debbie, Marloes en Ronald. Zij zullen op de Algemene Leden Vergadering van 15 mei 2022 voorafgaand aan de Maximaaltijd nog officieel worden beëdigd. Tegelijk namen we ook afscheid van twee bestuursleden; Offa de Winter en Raymond Jeene.

Ondanks of juist dankzij Covid19 zijn weer een aantal (nieuwe) bewoners lid geworden van de Vereniging. Zij werden tijdens het event warm onthaald met een fleurig tulpenboeket, welkomkaart en een zakje R’damse Toont Ballen die als teken staan dat hetStadstuinen bestuur net als de stad Rotterdam staat voor aanpakken en doen, met elkaar in verbinding staan inclusief een beetje gezelligheid. Kortom een wijk die staat voor en met elkaar.

Winnaar mooiste kerstversiering 2021

Tijdens het Meet The Spring event werd de winnaar van het het huis met de mooiste kerstversiering bekend gemaakt. Het huis aan de Fledderrusstraat heeft gewonnen. De bewoners zijn voorzien met een grote chocolade paashaas. De wisseltroffee moet nog worden gesmeden, vandaar dit jaar de paashaas die volgend jaar niet hoeft worden ingewisseld.

Voor aankomende kerst kan iedereen alvast nadenken of en hoe deze versiering in 2022 overtroffen kan worden.

Spellen en 1e Rotterdam Quiz

Tijdens het Meet The Spring event werd ook de ‘1e Stadstuinen Rotterdam Quiz’ gehouden. Hoe goed kennen we onze stad Rotterdam. Twintig vragen over verschillende onderwerpen zoals geschiedenis, nieuwbouw, winkels, koffietentjes, restaurants en… de foto vragen waar staan we? De winnaar die zich met recht Rotterdam kenner van Stadstuinen mag noemen is Dick de Pater.

Voor de kinderen waren er veel leuke spellen gehaald bij BSW.