Groen in wijk

Is het je ook opgevallen dat in de laatste weken van mei de (gevel)tuinen in onze wijk ineens veel fleuriger en groener werden? Dat kwam natuurlijk doordat op zondag 22 mei in ons park weer Groen in de Wijk plaatsvond!

Gratis plantjes t.w.v. € 7,50

In het parkje kon je op die dag planten kopen. De dames van de Tuinplantendeal van de Kooijwalweg hadden weer een ruim assortiment en veel gezelligheid meegebracht. Net als vorige jaren werkte dat aanstekelijk: 68 mensen leverden hun bon in, waarmee ze 7,50 euro Opzoomerkorting kregen bij hun aankopen. 

Knutselen en fruit

Ondertussen konden de kinderen lekker knutselen. Ze hebben plantenpotjes en takken geverfd. Ook versierden ze takken met wol. Van de medewerkers van de Rotterdamse Munt leerden ze een echte zaadbom te maken! De Starmarket leverde heerlijk vers fruit en zo werd het een gezellige en inspirerende boel. En dat alles werd, inclusief het mooie weer, geregeld door Manon, Linda, Dilek, Ciska, Emel, Nienke, Angelique en Mildred.   

Volgend jaar weer

Helaas was er na die droge zomer eind augustus van mijn tuin niet veel meer over… Gelukkig heeft Manon mij verzekerd dat er volgend jaar weer een nieuwe Groen in de wijk komt.